Els colors del voluntariat lingüístic

Cultura
La presentació del llibre “Tots els colors de la llengua” va aplegar voluntaris que han participat en el programa.

El Servei de Català de Sant Pere de Ribes conjuntament amb la Bilblioteca Manuel de Pedrolo van presentar dilluns, 14 de febrer, el llibre Tots els colors de la llengua, un obra que presenta el testimoni de diverses persones que van participar en el programa de parelles lingüístiques “Voluntaris per la llengua” que el Consorci per a la Normalització Lingüística va dur a terme durant el curs 2003-2004. La coautora del llibre, Mariona Casas, va encomanar als assistents el seu entusiasme i la seva satisfacció personal. La periodista va fer una detallada exposició dels episodis recollits en el treball i va acabar descobrint quina era la situació actual d’alguns dels seus protagonistes quan ja ha passat prop d’un any. Els assistents a l’acte, persones del municipi que també han participat directament en el programa, van compartir l’esperit que reflecteixen les històries d’alguns personatges del llibre i també van explicar algunes de les seves pròpies experiències, segons informa el Servei Local de Català. Els assistents van valorar l’acte molt positivament.