Comencen els via-crucis

Societat
La Parròquia entra en dinàmica quaresmal.

Amb la imposició de la cendra de dimecres passat, la Parròquia va encetar el temps litúrgic propi de la Quaresma. En aquest context, cada divendres i cada diumenge després de rosari se celebra un via-crucis per l’interior de l’església segons informa el Full Parroquial. El via-crucis és un exercici pietós dividit en catorze estacions en què els catòlics mediten sobre la Passió de Crist. A Ribes, el via-crucis surt al carrer el diumenge de Rams i el Divendres Sant. En aquestes ocasions és acompanyat del pas de la Mare de Déu dels Dolors. El Sant Crist de la Parròquia, element central del via-crucis, compta amb un actiu cos de portants. Per introduir els fidels en la dinàmica quaresmal, el Full també recorda que els divendres de Quaresma són d’abstinència per als creients, mentre que el Divendres Sant és de dejuni i abstinència.