L’atur baixa lleugerament al gener

Economia
En el conjunt de la comarca, es manté.

En total han estat 12 les persones aturades residents a Ribes que estaven aturades al desembre i que han trobat feina al gener segons informa el Departament de Treball i Indústria; així, s’ha passat de 813 aturats a 801. L’evolució de l’atur a Ribes contrasta amb el conjunt de la comarca en què la fotografia és exactament la mateixa que al mes de desembre, amb 3.814 aturats. Quant a la contractació laboral referida a ciutadans de Ribes, hi ha hagut un increment significatiu de transaccions: dels 472 contractes temporals del passat desembre s’ha passat a 513. En canvi, la contractació indefinida, tot i que ha pujat, només ha passat de 37 a 43. En el mateix període, al conjunt de la comarca, el total de contractes ha passat de 2.297 a 2.416, segons les mateixes fonts.