Dia gran del carnaval ribetà

Cultura
Els actes més rellevants de la celebració es concentren al dissabte.

Tot a punt per al dia central del carnaval ribetà. A la tarda tindrà lloc el carnaval infantil que organitzen els Xulius. S’obrirà al voltant de les 16 h amb una cercavila de disfresses que sortirà de la plaça Marcer. A continuació, tindrà lloc l’arribada del Carnestoltes Infantil. L’acte també es tancarà a la plaça Marcer amb un espectacle d’animació. A la nit hi haurà les rues de disfresses i carrosses. Oficialment, l’acte està organitzat pel Ger, s’anomena “Comparses de mascarots i disfresses” i comença a les 22 h. A la pràctica és una rua molt oberta i anàrquica amb participació variada i recorregut més o menys erràtic, si més no per part de nombrosos participants. Sol acabar bastant tard i en general els carrers del poble estan molt animats. Seguidament hi ha un ball organitzat pel Ger a la seu social d’aquesta entitat i un altre ball al Local, que organitzen els Xulius. L’endemà a la tarda té lloc el carnaval infantil que organitza el Ger.