Presenten Decathlon al municipi

Economia
La firma esportiva s’ubicarà, previsiblement, entre Solers i Vilanoveta.

La cadena Decathlon arriba al municipi. Previsiblement, hi obrirà una delegació que s’afegirà a les que ja posseeeix al polígon Montigalà de Badalona, a Terrassa, al polígon Salines de Sant Boi, a Mataró, a Girona, a Tarragona, a Figueres i, en el cas de Barcelona, a l’Illa Diagonal, a la Gran Via i a Ciutat Vella. Els detalls de l’operació es faran públics en un acte que s’ha convocat a les dependències municipals de les Roquetes, si bé tot sembla indicar que l’establiment s’instal·larà entre Solers i Vilanoveta, a la zona denominada “Rambla del Garraf”. En la roda de premsa hi participaran l’alcalde, Josep Antoni Blanco; la regidora de promoció de la ciutat, Abigail Garrido, i tres càrrecs de Decathlon: el director regional, Borja Sánchez; el director de recursos humans, Joan Oliete, i el responsable d’expansió Fran Sobrino.