Cap de setmana (quasi) de Festa Major

Cultura
El pregó, el correfoc, el ball, l’encant de coques, un concert i una actuació del ball de valencians, elements més destacats.

Josep-Lluís Palacios encetarà els dies més intensos de la festa major d’enguany amb un pregó que s’ha anunciat per al capvespre de dissabte al Saló de Plens. A continuació tindrà lloc el ja tradicional correfoc. A la nit, el Ger ha organitzat un concert mentre al pavelló hi haurà ball amb La Salseta del Poble Sec en un acte organitzat per la Comissió de Festes. L’endemà al matí, el Ger ha programat una actuació del ball de valencians d’Ontinyent, del qual no tenim més informació, però que està molt ben explicat a Vilaweb – Sant Pere de Ribes. A la tarda de diumenge tindrà lloc l’encant de coques dels Xulius. Tot plegat ens deixarà a punt perquè dilluns la traca i les campanes obrin els moments estel·lars de la celebració.