El PP no opina

política
En l’apartat del butlletí municipal dedicat als grups polítics, UM9 i ICV es mostren especialment crítics.

El PSC fa una llista de propòsits per al 2005 en l’espai que L’Ajuntament Informa reserva als grups polítics locals : reclamació de serveis educatius i sanitaris, desenvolupament de la rambla del Garraf i promoció turística i comercial, plans d’ocupació, replantejaments en l’àmbit de la joventut, manteniment i inversió en infraestructures i aprovació de l’EMD de les Roquetes com a elements més destacats. UM9, en canvi, lamenta que el govern no hagi presentat un pla de mandat, retreu la falta de participació política, apunta els riscos del nou model territorial que pot sortir de l’EMD, qüestiona la política d’inversions i conclou que el municipi funciona a pesar dels seus governants. També té un elevat to polític l’escrit d’Iniciativa per Catalunya – Els Verds, en què s’argumenta el vot contrari als pressupostos, es qüestiona l’enquesta de satisfacció de la ciutadania tal com ha estat presentada pel Govern, es constata el descontent d’entitats i col·lectius de Ribes i es fa un clam final pel diàleg. L’escrit de CiU és substituït per una carta de comiat de Ramon Giménez, que ha deixat el seu lloc com a regidor a favor de Francesc Pérez. L’espai corresponent al PP està en blanc: no s’explica si està en blanc com a protesta, per oblit, per destacar o per algun altre motiu.