La Parròquia fa balanç

Societat
S’han batejat 54 criatures, hi ha hagut 26 casaments esclesiàstics i 46 enterraments per l’Església durant l’any 2004.

El Full Parroquial presenta balanços de l’any 2004. En total, al llarg de l’any s’han batejat 28 nens i 26 nenes, que fan un total de 54. Pel que fa als casaments eclesiàstics, n’hi ha hagut 20 a l’església i 6 a Sant Pau, que comptabilitzen un total de 26. Pel que fa als enterraments per l’Església, n’hi ha hagut 46, 30 dels quals corresponen a homes i 16 a dones. Pel que fa a obres, el Full explica que s’ha avançat notablement en els treballs al Cementiri i en el Centre Parroquial. Quant a l’Església Nova, continuen sense acabar els treballs d’il·luminació, la pintura dels bancs i els vitralls. Finalment, la Parròquia exposa que es faran nous plantejaments entorn de l’Església Vella.