El Bàsquet Ribes reprèn les competicions

Esports
Els Sènior Masculí A es recuperen amb una victòria fora de casa i els Júnior Masculí s’imposen al líder.

Torna la competició esportiva per al Bàsquet Ribes. Els Sènior Masculí van guanyar el Bonaire New Park per 54-63 fora de casa, cosa que els dóna moral ja que havien tingut força derrotes prèvies. D’altra banda, els junior masculí van guanyar el líder (Sant Josep Obrer) per 89-75. La victòria hauria pogut ser més àmplia si no hagués estat per la permissivitat de l’àrbitre, que deixava superar en molt els tres segons sota la cistella dels rivals segons informa el club ribetà. Les Sènior Femení A van perdre amb el Sedis-Bambola per 77-67. Tambés va perdre el Júnior Masculí B amb el CEM Sant Joan per 57-32 i les Júnior Femení B amb el Manyanet-Les Corts.