La separata de Sant Pau explicarà 4 passejades per les masies

Cultura
L’autor és Juan Carlos Borrego Pérez, de les Roquetes, que ha escrit uns quants llibres.

La separata del programa de la Festa Major de Sant Pau 2005 ha anat a càrrec del roquetenc Juan Carlos Borrego Pérez, autor de diversos llibres i membre actiu del Grup d’Investigadors de les Roquetes del Garraf. La publicació, que serà presentada el dia 14 a la biblioteca Manuel de Pedrolo, se situa en la tradició de llibres que descriuen itineraris per la comarca, entre els quals n’hi ha un del mateix Borrego. Fins al moment, el gran treball de referència en matèria d’itineraris pel terme de Ribes és Coneguem el nostre terme i les masies, que va publicar Josep Maria Cuadras a la col·lecció “Les Creus” dels Xulius i del qual se’n pot consultar un extracte en línia. El treball de Borrego contribuirà, ben segur, a incrementar aquest tipus d’obres.