Presència reial

Cultura
La recollida de cartes i la cavalcada precediran la nit més màgica

La festa de l’Epifania del Senyor posarà demà passat el punt i final a la celebració del Nadal. Tant ahir com avui, els patges reials recullen cartes a la plaça Marcer en un acte organitzat pel Centre Parroquial. Com és habitual, s’espera que demà a la tarda hi hagi la cavalcada de Reis, que l’entitat Ger organitza des de fa molts anys. Si segueix el recorregut habitual, els d’Orient entraran pel carrer del Pi i faran el seu recorregut pels principals carrers abans de recollir les lletres amb els desitjos de la menudalla. Previsiblement, un cop els reis hagin passat per les cases, es procedirà a desmuntar els llums de Nadal i a treure els altaveus que alegren amb villancets els carrers del poble quan no t’engeguen el Virolai o alguna altra peça extemporània però no per això menys catedralícia.