Nadal a les portes

Cultura
Les primeres activitats de la celebració animen el cap de setmana.

L’ambient nadalenc envaeix els carrers de Ribes. A banda dels avets dels comerciants, alguns carrers s’han vist equipats amb altaveus que, segurament, engegaran nadales a sac en els pròxims dies. Les activitats nadalenques també han començat. Ahir a la tarda la popular cursa ciclista del gall dindi, que organitza el CC Ger, va tenir sortida i arribada a la plaça Marcer. Els Xulius per la seva banda han anat a portar pessebres al Montgròs i a un avenc mentre continuen frenèticament els preparatius del pessebre vivent, que enguany es representa al mas de les Farigoles (can Ferret). Així mateix, el Centre Parroquial ha anunciat la representació dels Pastorets a l’Església Vella. La Parròquia, que avui porta a terme la capta per a Càritas, anuncia un celebració extraordinària de la penitència el dia 22 a les 20 h. Quant a les misses, a les 0 h de la Nit de Nadal hi haurà la celebració litúrgica del naixement del Senyor, popularment coneguda com a Missa del Gall. Les altres misses seran el dia 25 a les 9 h i a les 12 h segons anuncia el Full. A la tarda del dia de Nadal no hi haurà missa. Per al dia de Sant Esteve, que és diumenge, les úniques misses seran en l’horari habitual.