Les entitats esportives mostren el seu malestar

Esports
El dia 11 es reuniran amb el secretari general de l’Esport, Rafael Niubó.

Bàsquet Ribes, Ribes CP i Patinatge Artístic Ribes van explicar dimarts el motiu que els ha portat a encarar-se amb l’Ajuntament i que no és altre que el deplorable estat de les instal·lacions esportives. El CD Ribes també subscriu la protesta tot i que el seu president no va poder participar a l’acte.

Segons ha explicat a El Cancell un representant del Bàsquet Ribes, el trencament de la promesa municipal de construir una pista annexa al pavelló exemplifica perfectament la situació. Les entitats esportives comparen el seu cas amb el de les entitats culturals i de lleure. Segons expliquen, l’Ajuntament prima els negocis privats (Espai Blau, Casals d’Estiu municipals…) i ignora les associacions que treballen desinteressadament pel poble. Així mateix, els clubs també denuncien el mal estat del Pavelló i adverteixen que durant la festa de Sant Pau, en què s’hi fa el ball, és una trampa mortal ja que no té sortides d’emergència.

D’altra banda, els clubs també es mostren molestos per l’actitud de l’alcalde que, segons manifesten, no respon les preguntes relatives a la situació esportiva que li fan en els plens. Decidits a portar la seva protesta a tots els nivells, els clubs es reuniran el dia 11 de gener amb els secretari general de l’Esport, Rafael Niubó.

Finalment, les entitats esportives estan preocupades per la possible destinació d’una inversió per a equipaments esportius vinculada a una subvenció i que, segons l’ús que se’n faci, poden provocar que acabin queixant-se al Síndic de Greuges.