Vilanova s’hauria d’implicar en l’afer Ribes – Les Roquetes

política
Els lectors de “El Cancell” s’inclinen majoritàriament per la vinculació de les Roquetes a Vilanova i per la segregació.

Les Roquetes com a EMD de Vilanova i la creació d’un municipi propi són les dues solucions que han rebut més suport a l’enquesta plantejada per El Cancell durant les últimes setmanes. Molt inferiors han estat els suports que han rebut opcions com el manteniment de municipi unitari actual, l’adscripció unitària a Vilanova o la proposta d’EMD que ha posat sobre la taula l’equip de govern. L’enquesta no té cap valor científic i pot haver estat sotmesa a la insistència dels partidaris de les diverses opcions. Tot i això, ha quedat clar que els nostres lectors, en general, no fan gaire costat a la proposta de l’equip de govern. Així mateix, s’ha evidenciat que una possible solució del problema passa per la implicació de Vilanova, és a dir, del pol econòmic i urbà que va provocar el naixement del nucli de les Roquetes i la principal referència social dels seus habitants. Precisament, molts dels que hi ha anat a viure en els últims anys procedeixen d’aquesta localitat.