Malestar per les condicions del pavelló

Esports
L’acumulació de problemes en la gestió de les instal·lacions esportives apunta a la deixadesa institucional segons el Bàsquet Ribes.

Les condicions d’ús del pavelló són insostenibles segons els clubs que en fan ús. La notícia saltava a la llum divendres al Diari de Vilanova. El Cancell s’ha posat en contacte amb alguns clubs per conèixer de primera mà la seva perspectiva sobre el poblema. El Bàsquet Ribes posa sobre la taula circumstàncies tan greus com incontestables. Amb 23 equips jugant a diferents categories, que suposen més de 230 persones en acció, el Bàsquet Ribes ha de partir-se la instal·lació amb altres clubs esportius fet que comporta que els horaris d’entrenament siguin inversemblants. La promesa pista que s’ha de construir al solar que llinda amb el pavelló no s’ha fet i el nivell de conservació i seguretat del mateix pavelló és deplorable. Segons el club, “només hi ha una sortida d’emergència que té un desnivell d’un metre a terra, l’aigua calenta no dóna per a tanta gent i la trapa d’entrada del gasoil està al carrer”. El Bàsquet Ribes ha dedicat els últims mesos a explicar els seus problemes a totes les forces polítiques de la Corporació. De moment no s’ha fet públic cap comunicat del Govern sobre aquesta gravíssima situació.