Derrotes per als sèniors del Bàsquet Ribes

Esports
Els primers equips del club ribetà no aconsegueixen la victòria en els seus partits.

La jornada del passat cap de setmana no va ser especialment lluïda per als equips sènior del club de bàsquet del nostre poble. Els resultats obtinguts pels quatre equips sèniors va ser negatiu. En el conjunt de formacions del club, els resultats foren els següents: Sènior Masculí A: C.E. Sant Nicolau “A” – Basquet Ribes – Can Torreta A 92 85; Sènior Masculí B: Basquet Ribes – El Bus “B” Base:Cb Viladecans-S.Gabriel B 74 76; Sènior Femení A: Aecs Bf L’hospitalet “A” Basquet Ribes Air-Vent 2000 A 62 66; Sènior Femení B: C.B. Parets “A” – Basquet Ribes “B” – 44 38; Júnior Masculí A: Basquet Ribes “A” – C.B. Mollet – – 70 53; Júnior Masculí B: A.E.S.E. “B” – Basquet Ribes “B” – 92 32; Júnior Femení Mazda Viacar – Roser – Basquet Ribes – 81 21: Cadet Masculí A; Basquet Ribes “A” – C.B. Martorell-Solvin – 73 61: Cadet Masculí B; Basquet Ribes “B” – C.B. Gava “B” – 67 65: Cadet Femení; Basquet Ribes – C.E.B. Palleja – 22 53: Infantil Masculí; Basquet Ribes – C.E. Molins De Rei – Virolai 64 34: Infantil Femení; C.E. Molins De Rei – Basquet Ribes – 46 45; Pre-Infantil Masculí: Basquet Ribes – C.B. Castelldefels “B” – 54 24; Pre-Infantil Femení: C.B. Igualada – Basquet Ribes – 36 6; Mini Masculí A: C.B. Sitges “A” – Basquet Ribes “A” – 65 68; Mini Masculí B: C.B. Sitges “B” – Basquet Ribes “B” – 24 56; Pre-Mini Masculí: C.B. Corbera “A” – Basquet Ribes – 62 50: Pre-Mini Femení: C.B. Sitgeta – Basquet Ribes – 14 64.