Reobriran l’estació de tren de l’Autòdrom

Societat
L’Ajuntament de Sitges i Renfe estudiaran la possibilitat d’obrir l’antic baixador de Terramar.

Sitges podria comptar en els pròxims anys amb una nova estació, que seria idònia per als usuaris ribetans del ferrocarril. Es tracta de l’antic baixador de Terramar, construït a començament del segle XX per donar servei al públic de l’Autòdrom. La recuperació d’aquesta estació permetria als viatgers ribetans aparcar amb molta facilitat ja que la zona de les cases del Sord no es troba tan saturada com el centre de la Blanca Subur. L’Ajuntament de Sitges ha explicat que aquesta possibilitat és objecte d’estudi per part de Renfe i de la mateixa corporació. Precisament, el volum de viatgers procedents de Ribes serà un dels factors que es tindran en compte a l’hora de prendre la decisió segons han informat diversos mitjans. Si s’habilita el baixador de Terramar, Sitges comptarà amb 5 estacions: Terramar, Sitges, Garraf, Castelldefels-Platja (a les Botigues) i Vallcarca, actualment tancada.