Els Xulius celebren la trobada de convivència

Cultura
L’esplai de l’entitat enceta el 30è curs consecutiu d’activitat de cap de setmana.

El cap de setmana serà intens als Xulius. Dissabte a les 16 h començarà l’activitat d’esplai mentre que diumenge tindrà lloc la trobada de convivència de tardor, com sempre precedida d’una caminada popular. Segons fonts de l’entitat, el curs d’esplai d’enguany serà especial ja que se celebrarà el trentè aniversari de l’activitat de cap de setmana. Prop de 170 nens i nenes portaran a terme les seves activitats fins al mes de juny, en un rang d’edat que va des de P4 fins a 1r de Batxillerat. Pel que fa a la trobada de convivència, l’activitat començarà a les 8.30 h del matí amb la caminada pel terme, que sortirà de la plaça Marcer. A les 12 h, a la masia de la Serra, hi haurà el concurs d’arrossos, el dinar popular, la sobretaula i, finalment, la missa, que tancarà la celebració. Es preveu l’assistència d’unes 200 persones que es podran apuntar fins a mitja setmana als comerços Germi (c. Nou, 8) i M. Àngels (c. Balmes, 47).