El Ger inscriu per a l’esplai

Cultura
La inscripció romandrà oberta dimecres a la tarda i dissabtes durant tot el dia a la seu de l’entitat.

Comença la inscripció per al curs d’esplai de l’entitat Ger segons anuncien diversos cartells distribuïts pel poble. L’esplai del carrer del Pi té obertes les portes per a inscripcions entre els dies 6 i 16 del mes en curs. Les persones interessades poden adreçar-s’hi els dimecres a la tarda i els divendres al matí. Abans de començar el curs hi haurà una reunió informativa per als pares. L’oferta de l’esplai Ger s’afegeix a la de l’esplai >Els Xulius que ja apunta des de fa unes setmanes. D’altra banda, previsiblement es farà pública aviat l’oferta de l’esplai del Centre Parroquial, ja que el Full fa setmanes que demana voluntaris per fer de monitors.