La Parròquia necessita catequistes

Societat
Ja és oberta la inscripció per al curs de catequesi 2004-2005.

Calen catequistes per cobrir les baixes que hi ha hagut en els últims mesos segons informa el Full Parroquial de diumenge passat. La publicació, que per primer cop es va repartir encartada en el dominical de la nova diòcesi de Sant Feliu, dedica un espai a reclamar voluntaris per a aquesta activitat de formació que acull centenars de criatures. Justament el mateix Full també anuncia que ja és oberta la inscripció per a les criatures que hi vulguin participar. Així mateix, també és possible apuntar-se a d’altres activitats parroquials com la coral, l’esplai, la lectura a les misses i els grups d’oració i amistat, vida creixent i missioner. Qui tingui interès pot passar per la rectoria, ubicada a la plaça Marcer, entre les 17 i les 19 h. D’altra banda, aquesta setmana no hi ha despatx parroquial.