La proposta de divisió del terme genera malestar al poble

política
La primerenca aparició d’una ratlla sobre un mapa obre la porta a polèmiques de tota mena.

La possibilitat que només una part dels ciutadans puguin decidir sobre gran part del terme de Ribes ha provocat perplexitat i estupor al poble. Fins fa uns mesos la idea que l’EMD atorgaria capacitat de decisió als roquetencs sobre els seus afers provocava recel atès que Ribes no disposaria del mateix privilegi, però en cap cas no s’havia entrat a debatre la possibilitat que el nou òrgan comptés amb competència encara que sigui limitada en matèries sobre urbanisme i, a més, que el seu àmbit excedís el nucli de les Roquetes. La polèmica està servida. El Cancell posa a l’abast dels seus lectors una nova secció denominada “EMD de les Roquetes: tot el que voldries saber i no goses preguntar” que permetrà fer un seguiment de la proposta.