Surt el programa de l’Onze de Setembre del Ger

Cultura
L’entitat del carrer del Pi celebra la diada amb profusió d’actes culturals i polítics.

És al carrer el programa del Ger per a l’Onze de Setembre. L’entitat cultural i esportiva ofereix una variada programació que enguany incideix especialment en el món de la gralla coincidint amb la celebració del 25è aniversari dels grallers de Ribes. Els actes comencen al Palmerar, que és el pati de l’entitat, el dijous dia 2 amb una xerrada-col·loqui amb el títol “25 anys de grallers, 25 anys de gralles”. Hi participaran Xavier Orriols i Joan Cuscó. També al Palmerar tindrà lloc un un concert de gralles en motiu dels 25 anys de la colla de grallers del nostre poble. Hi participaran la companyia la Inestable d’Algemesí i els grallers de Santa Madrona & Montònec. Serà el dia 4 a les 22 h. El dia 5 de setembre a les 21.30 h a la plaça Marcer actuarà la Fundació Ballet Yaisy Torres de Veneçuela en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya. Els actes es reprendran el 9 de setembre al Palmerar amb la projecció del reportatge La Nova Cançó. El dia 11 de setembre tindran lloc els actes habituals: al matí hi haurà un autocar al Fossar de les Moreres; sortirà del Ger a les 10 h del matí. Els interessats s’han d’inscriure a la Secretaria de l’entitat. A les 10 h tindrà lloc una passejada popular amb bicicleta. A les 16 h hi haurà la pujada a peu al Montgròs i a les 18 h al cim de la muntanya es procedirà a enlairar la senyera. El programa del Ger inclou una salutació en què s’avalua la situació política del país i la transcripció del Manifest 2004 de la Comissió 11 de Setembre.