El CP Ribes inicia la temporada

Esports
El club d’hoquei ribetà centra el seu treball en l’esport base

El CP Ribes va obrir la temporada 2004-2005 el passat 26 d’agost al pavelló. Enguany, l’hoquei ribetà comptarà amb equips en les categories d’Iniciació, Comarcal, Prebenjamí, Benjamí, Aleví B, Aleví A i Infantil. Segons informen els seus dirigents, el Ribes CP aposta per l’hoquei patins de formació, de categories base, perquè tots els participants disfrutin jugant i millorin en el perfeccionament del món de l’esport sobre rodes. Els equips de les categories de Prebenjamí i superiors participaran com a federats al campionat de la Federació Catalana de Patinatge. Pel que fa a l’equip de categoria Comarcal disputarà el Torneig Penedès-Garraf. En categoria d’iniciació el club recorda que hi poden accedir nens i nenes a partir dels quatre anys. La inscripció serà a partir del dimarts 21 de setembre 2004 a la tarda al costat de les piscines o cada dijous a la tarda al pavelló.