La Parròquia prepara el nou curs

Societat
Les inscripcions a catequesi seran al setembre. El dia 12 s’organitza una sortida per rebre el nou bisbe.

La Parròquia reprèn l’activitat a partir de setembre. Durant tot el mes estarà oberta la inscripció a la catequesi de 5 a 7 de la tarda segons informa el Full Parroquial. Així mateix, poden apuntar-se a la rectoria les persones interessades a fer de catequista, a cantar a la coral, a fer de monitor d’esplai, de lector a les misses o col·laborar en els grups d’oració i amistat, vida creixent i el col·lectiu missioner. D’altra banda, el dia 12 d’agost prendrà possessió monsenyor Agustí Cortés com a bisbe de la nova diòcesi de Sant Feliu del Llobregat. La celebració tindrà lloc a l’església de Sant Llorenç d’aquesta localitat del Baix Llobregat, que quedarà constituïda com a catedral. La Parròquia posarà autocars a disposició de tots els feligresos que vulguin anar-hi.