Un camió d’ajut per a Nicaragua

Societat
Ja fa anys que un grup de joves de la Parròquia treballa en projectes de cooperació amb comunitats parroquials de llatinoamèrica.

Més de 500 caixes de materials, que inclouen material didàctic i escolar, llibres, màquines d’escriure, motocultors i ordinadors van sortir cap a Nicaragua el passat 30 de juliol en el marc del Projecte Pro Nicaragua. Aniran a parar a la comunitat de caputxines de la localitat nicaragüenca de El Rama. La sortida del camió va culminar el treball de solidaritat realitzat per joves voluntaris de la Parròquia de Ribes durant l’últim any. Aquesta és la quarta tramesa d’ajut que es fa des que l’any 1996, un grup de joves va començar a cooperar amb comunitats pastorals més necessitades. A banda de la comunitat de El Rama, els joves cooperants de la Parròquia de Ribes han cooperat amb la comunitat parroquial de Santa Clara de Cuba i, puntualment, en projectes ubicats a Gutemala, Kosovo, Colòmbia, el Cottolengo barceloní i menjadors d’acollida de Barcelona. El treball es fa en coordinació amb altres parròquies de Sabadell i Barcelona segons informa el servei de Premsa de l’Ajuntament de Ribes. Segons la mateixa font, la intenció del grup és difondre el seu treball en fires i exposicions.