Fonoll, campió d’Espanya d’Enduro

Esports
El ribetà va aconseguir el campionat a Genika en la categoria sènior.

El motorista Daniel Fonoll va aconseguir el campionat d’Espanya d’enduro en obtenir el segon lloc a la competició celebrada a Genika el dia 16 segons informen diversos mitjans. Amb una llarga trajectòria familiar en el món de la moto, el guardó s’afegeix a un palmarès que va encetar el 8è lloc al campionat de Barcelona de motocross de l’any 1993; el setè al 1994; el primer en el campionat d’Espanya d’enduro de 1995; el quart lloc en el campionat sènior B 250cc el 1995 i el primer en el campionat de Catalunya de resistència a 4 temps el 1999. L’any 2001, Fonoll era el primer de Catalunya en resistència en categoria Open i el 2002 ho era en categoria superior. La victòria del passat divendres el consolida en l’elit del motor.