Èxit de la FM de Puigmoltó

Cultura
La cercavila i la revetlla van ser més animades que de costum.

L’animació va triomfar al carrer de Puigmoltó quan es va acabar amb el ball: centenars de persones es movien amb entusiasme al ritme que imposaven els DJ encarregats de la discoteca. Era el colofó d’una revetlla més animada de costum. A la tarda del dissabte la cercavila folklòrica ja havia acumulat molt més públic que en anys anteriors. Un dens entramat de balls populars havia animat amunt i avall el carrer del llogaret. Entre d’altres hi havia ball de cascavells, de panderetes, de cercolets, diables i drac xic de Ribes. De Ribes també hi havia els gegants Nisos dels Xulius. De Canyelles, els diables i el drac de la Font del Bosc, que en comptes de foc tiren aigua. L’animada cercavila havia estat precedida per la cursa organitzada per la Penya Ribes. La missa i els actes infantils que van tenir lloc diumenge van completar la celebració.