Puigmoltó prepara la festa major

Cultura
El llogaret celebra 80 anys de festa i 25 de l’organització actual

La festa de Puigmoltó és a tocar. Divendres a les 22 h començarà amb el campionat de truc. Dissabte a les 13 h tindrà lloc la traca. A les 18 h del mateix dia, es correrà la II cursa popular; seguidament s’obrirà la cercavila dels balls populars. Els moments culminants de la festa arribaran a les 23.30 h amb el castell de focs i la revetlla. Enguany, serà amenitzada per l’orquestra Estelada. En acabat, hi haurà Disco Mòbil fins a la matinada. El diumenge sonaran matines a les 7 a càrrec dels “grallers del poble”. A les 13.30h, a la capella del Carç el senyor rector dirà missa a llaor de Sant Jaume. La tarda del diumenge estarà dedicada als més petits: a les 18.30 h la festa es reprendrà amb els jocs i un festival infantil amb el grup Tiro-titaina. A les 20.30h continuarà amb el campionat de truc. Enguany la celebració té una dimensió especial ja que es comemmoren els 80 anys de la festa i els 25 de l’organització actual.