Maragall s’esbrava a les Roquetes

Opinió
Compara la vertebració municipal amb la relació Catalunya – Espanya.

Pasqual Maragall va comparar la relació entre “Sant Pere” i les Roquetes amb la relació entre entre Espanya i Catalunya. Amb el símil, el president va voler estimular les bones relacions entre els dos nuclis. Les declaracions van tenir lloc en el marc de la visita institucional d’ahir. Ens preguntem si serveix de gran cosa frivolitzar en temes que s’han demostrat sensibles per a la major part de la ciutadania. Caldria que els polítics deixessin de fer símils absurds i parlessin clar, cadascú des del seu lloc: als polítics locals els tocaria de dir ben clarament si la segregació es o no una fita a mitjà termini; als de Palau els tocaria de dir si permetrien o no aquesta segregació. Sembla que en aquests moments la confusió convé a tothom: uns esperen que s’acostin les eleccions per muntar un referèndum; els altres inauguren “ajuntaments” per donar satisfacció als seus votants, i els de Palau tenen molt present que les coses els van prou bé a la comarca i ja se sap… si funciona, no ho toquis.