Continuen els actes de festa major

Cultura
Avui tindrà lloc el festival infantil del Ger. Dijous s’inaugura una exposició i divendres s’estrena el cicle Música al Castell.

El festival infantil del Ger dóna continuïtat aquesta tarda als actes de festa major un cop passats els dos dies centrals de la celebració. Demà s’inaugurarà una exposició a la biblioteca relacionada amb el Club Ciclista Ger, que enguany celebra el seu 25 aniversari. Ja s’ha repartit pel poble el programa commemoratiu. El dia 2 de juliol, a les 22.30 h començarà el 15è cicle de Música al Castell, que organitzen els Xulius. Hi actuarà Euclides Mattos, un cantautor brasiler que oferirà un espectacle de bossa nova. El mateix dia a la mateixa hora el Ger ha programat música a la fresca. El dia 3 de juliol a les 16 h a la plaça Marcer tindrà lloc el Trofeu Abelard Trenzano de ciclisme, organitzat pel Club Ciclista Ger i la milla popular, organitzada per la Secció d’Atletisme de l’entitat del carrer del Pi. A la nit hi haurà tres actes simultanis: concert de rock al Ger, balls de saló al Centre Parroquial i Havaneres a la plaça Marcer organitzades pels Xulius. D’altra banda, diumenge a la nit Sant Pau acollirà un concert de cant a càrrec de la Coral Bitxac.