Actes per donar i per vendre

Cultura
Cinema, ball de gralles, festival infantil, teatre al carrer, concerts de rock, acampades lliures, castells…

La vida cultural del poble s’activa extraordinàriament amb l’arribada de la festa major d’estiu. Aquest vespre el Ger projectarà cinema a la plaça de la Font. Demà, la mateixa entitat dedicarà un ball de gralles i un sopar al 25è aniversari dels grallers de Ribes. Diumenge, els Xulius organitzen el seu festival infantil. Per la seva banda, la Comissió de Festes i l’Ajuntament faran avui al vespre un concert – ball de música tradicional a Sota-ribes amb els grups Risc a l’Alba, Sol i Serena i La band tocant. Demà organitzen dues activitats que es preveuen intenses i que compten amb el suport de diverses entitats del poble com els Xulius, el CD Ribes, la Penya Ribes o el Centre Parroquial: a la tarda hi haurà actuacions de teatre de carrer i a la nit un concert de rock a la zona esportiva del Bosc de Plaça. Hi faran música els grups Lord Kaia, Good Child i Freak XXI. El concert inclourà una acampada lliure i parades d’artesania al passeig de Circumval·lació. Quant a diumenge, la Comissió de Festes, que estrena logotip, ha programat sardanes a la plaça a la una, una actuació castellera per a la tarda i un concert de cambra a Sant Pau a les deu de la nit.