Rifen més pisos. Ara, de lloguer.

política
La nova promoció d’habitatges ubicats a la zona de can Puig es distribueix avui.

Seran 47 els habitatges en règim de lloguer que se sortejaran aquest vespre entre els joves del municipi segons fonts municipals. Situats a la plaça de Jaume Gómez, on hi havia els garrofers de les Planes, els nous habitatges serviran perque 47 joves puguin emancipar-se, cosa que cada cop és més difícil a causa de l’elevat preu de compra i de lloguer dels pisos. La promoció és de l’Institut Català del Sol i de l’Ajuntament. El sorteig d’avui s’afegeix als d’habitatges en règim de propietat que van tenir lloc l’any passat. Tot i que els sorteigs de pisos tenen un abast molt reduït ateses les dimensions del problema de l’habitatge, aquesta ha estat la política amb què la majoria d’administracions han respost al gravíssim dèficit social que es comença a dibuixar.