La Balbina i el Nano exposen a la biblioteca

Cultura
Josep M. Cuadras i Balbina Álvarez inauguren demà a la tarda la seva exposició a la biblioteca de Ribes.

La biblioteca de Ribes acollirà duran un mes l’obra gràfica de Josep M. Cuadras “Nano” i Balbina Alvarez. Ambdós artistes, que són matrimoni, centren les seves creacions en racons del poble. Els treballs de Balbina Alvarez s’han pogut veure en exposicions col·lectives als Xulius, on ha presentat habitualment la seva suggerent obra creativa. A més ha il·lustrat en alguna ocasió el programa de festes ribetà. Per la seva banda, Josep M. Cuadras “Nano”, a banda de participar en exposicions col·lectives, ha exposat individualment dibuixos a la tinta de masies de Ribes (1999) i és l’autor dels textos i les il·lustracions de dos llibres d’excursions: Topoguia del camí de Montserrat (1996) i Coneguem el nostre terme i les masies (1998), del qual se’n pot consultar un extracte en línia. El Nano també és l’autor de les il·lustracions del llibre La cuina del fato i altres cuines (2002).