Escurcen la processó de Corpus

Cultura
Comerçarà a quarts de nou i passarà pels carrers Ensenyament, Nou, Balmes i Maristany.

Com és habitual la processó de Corpus començarà entre les vuit i les nou d’aquest vespre, si el temps aguanta. Enguany el recorregut serà més curt que en ocasions anteriors i es limitarà als carrers Ensenyament, Nou, Balmes i Maristany. El motiu del canvi de recorregut és que la majoria de les residents de l’hospital del Redós són tan grans que resulta intempestiu de treure-les al carrer per participar d’aquesta tradicional celebració, segons informa el Full Parroquial. Els actes de la festivititat religiosa de Corpus s’obriran a les 18 h amb l’exposició del Santíssim Sagrament a l’església, que s’allargarà fins a les 19.45h. Al cap d’un quart, a les 20 h començarà la missa solemne i, acte seguit, l’Eucaristia circularà sota tàlem pels carrers del poble. Coincidint amb el Corpus, se celebra el dia de la Caritat. Càritas Diocesana, que realitza una importantíssima tasca social tant a nivell de país com al poble mateix, recorda que la pobresa és cada dia més propera alhora que és cada dia més difusa, i invita a la solidaritat.