Màxima activitat al Bàsquet Ribes

Esports
Josep Pascual “Pepeta” serà condecorat per la Federació Catalana de Bàsquet.

El Bàsquet Ribes, que enguany celebra el 25è aniversari de la seva federació, es troba en el moment de més activitat de tot l’any. Entre avui i diumenge se celebra el 26è Trofeu Sant Pere i ja fa un dies que dura la Setmana del Bàsquet. Amb aquestes dues cites anuals culminen un seguit d’activitats de celebració que van tenir el seu moment àlgid fa uns mesos amb una exposició de fotografies tan visitada que es va haver de prorrogar; cal tenir present que ronden el miler les persones que han jugat en el club en la seva ja llarga trajectòria al servei de l’esport i el jovent ribetà. Segons informa el club en la seva magnífica revista anual, els actes continuen amb la separata de la festa major de Sant Pere, que es presenta avui, i la pròxima publicació d’un llibre sobre el club. Així mateix, el tradicional sopar del Bàsquet reunirà demà a la nit més de 340 comensals. D’altra banda, segons ha sabut El Cancell, el seu president Josep Pascual serà condecorat per la Federació Catalana. Al mes de gener, els lectors de la nostra publicació ja li van concedir per vot popular el reconeixement Ribes 2003, que encara no li ha estat lliurat.