Les AMPA tanquen el curs amb una festa

Societat
L’escola “Riera de Ribes” podria començar el curs a l’edifici nou.

Les tres AMPA de les escoles públiques de Ribes celebren aquesta tarda la seva festa anual, amb caràcter unitari. L’espai escollit per a la celebració és Els Costerets. Començarà a les 19 i hi haurà un grup d’animació per a la canalla, un sopar i ball. La festa, que se celebra des de fa uns anys, ha agafat un especial simbolisme des de la divisió de l’escola pública de Ribes en tres centres: El Pi, Els Costerets i Riera de Ribes. Les AMPA volen mostrar en la festa conjunta la seva unitat d’acció en defensa d’una escola pública, de qualitat i participativa.

En l’entorn educatiu, totes les previsions confirmen l’inici de l’activitat de l’escola Riera de Ribes en el nou edifici contruït al bosc de Can Coll. Fonts consultades per El Cancell apunten que l’edifici municipal de Can Puig, que acull provisionalment l’escola Riera de Ribes, es podria mantenir com a edifici escolar, amb previsió d’acollir una futura quarta escola que serà necessària ben aviat si es manté el creixement demogràfic actual.