Neus Milà, nova presidenta dels Xulius

Cultura
L’entitat del carrer Major ha renovat la Junta Directiva.

L’assemblea general dels Xulius, reunida ahir a la seu social de l’entitat, va escollir la Junta que ha de regir l’entitat en els pròxims anys. La presidència serà ocupada per Neus Milà i Vidal. L’acompanyen Joan D. Bullich, que exercirà de tresorer; Xavier Coll, que serà el vicepresident; Anna Vidal, que es responsabilitzarà de la secretaria; Núria Mestre, vocal d’infraestructures i Oriol Vidal, vocal de comunicació. En el transcurs de l’assemblea van exposar el seu pla d’actuació, que va rebre el suport de la unanimitat dels assistents segons fonts de l’entitat. En la mateixa assemblea es van aprovar els comptes i el balanç de gestió dels Xulius durant l’últim curs. Neus Milà, primera dona que accedeix a la presidència dels Xulius, substituirà en el càrrec a Pere Coll. Altres persones que deixen la Junta són Marta Garcia, Josep Pascual i Montse Mestre. L’únic membre de la Junta anterior que continuarà és Oriol Vidal. Els assistents van dedicar calorosos aplaudiments tant la Junta sortint com a la candidatura entrant. El projecte de futur proposat pel nou equip va provocar l’entusiasme dels assembleistes de la que ja és segona entitat de la comarca en nombre de socis, només superada per una associació esportiva de Vilanova, segons dades llegides durant l’acte.