Ger i Xulius organitzen una xerrada

Cultura
Tractarà de l’Educació en el lleure i hi participaran representants del MCEC i de l’Esplac.

L’esplai Ger i l’esplai Xulius organitzen una xerrada sobre educació en el lleure. Tindrà lloc dimarts a les 19 h a la biblioteca Manuel de Pedrolo. Hi participaran representants de les dues federacions d’esplai més rellevants del país: el Moviment de Centres d’Esplai Cristians, que agrupa més de 200 esplais amb 17.000 criatures i prop de 4.000 monitors i l’Esplac-Esplais Catalans, que agrupa 8.000 criatures i prop de 1.800 monitors. Els dos esplais de Ribes, tradicionalment rivals, han entrat en una dinàmica de col·laboració des que l’Ajuntament va optar per tirar endavant la política d’oci estiuenc per a infants sense tenir gens en compte aquestes dues organitzacions de voluntariat, amb decennis d’experiència en l’educació dels nostres infants.

Logotips de les entitats organitzadores de la xerrada.