Iniciativa treu un butlletí

Comunicació
La publicació és a tot color, en paper setinat i bilingüe.

Ribes i les Roquetes” és el nom que ha escollit l’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa per al seu butlletí. El número 1 de la publicació, que ha estat distribuïda per les cases del poble, té 4 pàgines i compta amb articles en català i en castellà, il·lustrats a tot color. Es passa revista a la situació política municipal, es repassen els resultats de les eleccions generals i es tracta de la globalització entre d’altres temes. Els articles estan signats pel Grup Municipal ICV-EUA, per José Cabello i per Alejandro R. Vilardebó. Els interessats a participar-hi poden trucar al telèfon 616175064 o enviar un correu a clizaldeg@hotmail.com. ICV-EUA compta amb un regidor des del maig de 2003. Va obtenir uns 300 vots a Ribes i uns 300 a les Roquetes.