Els Xulius impulsen l’oferta d’aventura

Esports
Les activitats se succeeixen setmana rere setmana.

Farra i Acció és la denominació de la secció d’aventura dels Xulius, que igual que la secció d’excursionisme d’aquesta entitat forma part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La seva oferta per als pròxims dos mesos és intensa i els participants valoren molt positivament les experiències que hi han viscut. Formen part del seu repertori d’activitats les escalades, les vies ferrades, les sortides en caiac i l’esquí de fons entre d’altres. Els interessats poden trobar més informació al web de l’entitat o posar-se en contacte amb els responsables. Les pròximes sortides previstes són un cap de setmana d’aventura a Mont-Rebei i una llarga travessa de resistència entre Núria i Queralt. D’altra banda, l’entitat del carrer Major celebra aquest cap de setmana la seva assemblea ordinària de socis, que tindrà lloc diumenge al matí. Així mateix, tal com el Cancell va avançar la setmana passada, els Xulius ja inscriuen a la canalla per a les colònies i els casals d’estiu. L’oficina romandrà oberta dissabtes matí i tarda i diumenges al matí fins al 26 de juny.