Juny intens a la biblioteca

Cultura
Balbina Álvarez i Josep M. Cuadras hi exposaran a partir del 18 de juny.

La biblioteca Manuel de Pedrolo ha programat una intensa activitat per al mes de juny segons informen els seus responsables. Així, fins al 12 de juny s’exposen treballs dels alumnes de can Puig. A partir del 18 de juny i fins al 18 de juliol, Balbina Álvarez i Josep M. Cuadras exposaran pintures i dibuixos de masies i racons de Ribes. La inauguració serà el dia 18 a les 19.30 h. Al vestíbul de la biblioteca, entre el 4 i el 30 de juny s’exposen maquetes d’aviació. D’altra banda, el dia 5 hi ha contes a la sala infantil amb Jordina Biosca, mentre que els dies 7,9, 14 i 16 de juny tindrà lloc un taller creatiu de reciclatge per a adults. La separata de la festa major de Sant Pere serà presentada el dia 11 de juny a les 20 h. Finalment, el dia 18 a les 17h, Antònia Santana conduirà les ja habituals tardes literàries.