Ja funciona Vilaweb – Sant Pere de Ribes

Comunicació
L’edició ribetana de Vilaweb ja publica notícies.

Des de fa uns dies Vilaweb-Sant Pere de Ribes està en funcionament. Les primeres notícies que ha publicat fan referència a la no adhesió de l’Ajuntament al memorial dels immolats; en aquest sentit es donen detalls sobre les dates en què l’associació impulsora del memorial es va posar en contacte amb l’Ajuntament i la manera com finament van demanar-ho a través d’UM9. També s’hi parla del festival Fona (Ger) i la setmana antiracista que organitzen el Ger, UM9, Gatzara i l’Associació de Veïns de les Roquetes. L’edició local de Vilaweb havia estat anunciada al juny de 2001 tal com vam explicar, però a la pràctica no s’ha materialitzat fins ara. En aquella ocasió l’impulsaven la Cooperativa Comedia i Ontek. En l’edició actual encara no hi figura informació relativa als impulsors.