Informa l’Ajuntament

Comunicació
La vida cultural i associativa del poble té un tractament marginal al butlletí municipal.

El butlletí municipal L’Ajuntament Informa ja ha sortit al carrer. S’hi parla de la fira de Ribes, dels nous establiments turístics, de la pròxima diada de l’esport, de la mascota per a la biblioteca, de la primavera fotogràfica, de la festa de Sant Jordi, del Casal, de la visita de la consellera de Sanitat, del conveni amb el poble de Sant Lazzaro a Itàlia, del centre de mediació que ha estat triat com a bona pràctica pel Fòrum i del Punt d’Informació Empresarial entre d’altres temes. També hi ha una entrevista amb en Joan Carles Borrego de les Roquetes, a banda dels espais reservats als grups municipals. Si bé la majoria d’informacions tracten de l’activitat municipal, es fa referència a algunes activitats i associacions, però no hi hem sabut veure cap notícia sobre les activitats dels Xulius o del Ger, que són els dos col·lectius més productius del poble. Tampoc hi ha referències a esdeveniments que han tingut gran relleu en els últims mesos com la Trobada de Caramelles que va portar milers de persones a la plaça Marcer.