La fira, aquest cap de setmana

Societat
L’Ajuntament unifica les fires de Ribes i les trasllada al maig.

La Fira de Ribes i la Fira de l’Etiquetatge i Comerç en Català deixaran de fer-se per la Puríssima i tindran lloc el pròxim cap de setmana segons s’explica en un fullet que l’Ajuntament ha repartit pel poble i que es pot consultar al web municipal. Aquest canvi de rumb compta amb el suport de l’ACIR, que es troba entre els organitzadors de l’acte. Així mateix, el fullet també incorpora el logotip del Fòrum Barcelona 2004, activitat que es porta a terme a Sant Adrià del Besòs. El certamen compta amb una nova imatge gràfica i inclou activitats relacionades amb les energies renovables, un rallye fotogràfic, activitats infantils, audicions musicals, unes jornades de turisme que inclouen passejades amb cavalls, una ruta turística, una exhibició esportiva, jazz en viu, tast de vins i altres actes. Paral·lelament s’organitzen unes jornades sobre construcció sostenible a Solers. En aquest moment desconeixem si les persones i institucions que van impulsar les primeres fires donen suport a la decisió.