Fotografies de Jaume Gómez a l’Escorxador

Cultura
Recuperen l’exposició de Sant Pau de 1996.

Una selecció de fotografies de Jaume Gómez es pot visitar des de divendres a l’Escorxador de Ribes. Es tracta de l’exposició “50 anys de fotografia” que ja es va poder visitar per Sant Pau de 1996 als baixos de can Salvador Miret coincidint amb la publicació d’una separata del programa de festes dedicada al poeta i fotògraf ribetà. Les fotografies van ser triades i preparades per Joan Gómez i Robert, Joan Carles Mestre, Eugeni Pérez i Josep-Lluís Palacios, que també va coordinar la separata. Jaume Gómez i Puig (1919-2003) va ser una persona clau en la vida cultural ribetana. Quan va morir, El Cancell va dedicar-li aquesta nota necrològica, que inclou una breu semblança.

Fe d’errades: aquesta notícia substitueix la publicada el passat divendres en què s’anunciava una exposició de Joan Gómez. Agraïm l’advertiment que ens ha fet un lector, a qui aprofitem per saludar.