Han engegat l’Altaveu

Comunicació
Té 32 pàgines i profusió de fotografies d’en Macs.

La revista de distribució gratuïta L’Altaveu de Ribes de la qual vam donar notícia fa unes setmanes, ha sortit al carrer. Es tracta d’una publicació a tot color, amb 32 pàgines i gran quantitat de fotografies. A la portada s’hi veu l’olivera de la rotonda de la carretera de Sitges. S’obre amb l’editorial, que versa sobre el naixement del mitjà. Les primeres pàgines estan dedicades a la literatura: s’hi parla de la festa de Sant Jordi i hi ha una ressenya sobre el llibre de poemes de Pepe Gutiérrez, Poemas a fondo perdido. A continuació es ressenyen alguns articles de premsa que parlen del poble, concretament dos del Diari de Vilanova, un de La Vanguardia i un de El Punt, que signa Sergi Sol. El segueix un reportatge fotogràfic sobre el mercat dels divendres. L’Altaveu també incorpora una ressenya de l’activitat i els objectius del Ger, els Xulius, el Centre Parroquial i Ribes Internet, a banda d’un petit escrit sobre el Fòrum Barcelona 2004. La revista també dedica pàgines a la transcripció d’alguns refranys sobre el mes de maig, una selecció de dades estadístiques sobre el poble, un reportatge sobre els desplaçaments, un relat, una tira còmica, una entrevista a Can Feina, pàgines d’esports, dues receptes de cuina , l’agenda del maig, informació municipal i un apartat de salut.