Sant Jordi se celebra amb un munt d’actes

Cultura
La biblioteca és un dels eixos de la festa del llibre i la rosa.

La tradicional celebració de Sant Jordi comptarà amb una rica programació al municipi. El dijous 22 d’abril a les 19.30 h a l’Escorxador s’inaugurarà l’exposició fotogràfica El llegat dels indianos. Els indianos són els americanos. A les 8, al mateix lloc, hi haurà una conferència sobre els indianos a càrrec de David Jou i Andreu. El dia de Sant Jordi a les 18.30 h a la biblioteca es presentarà el punt de llibre commemoratiu del V aniversari de la instal·lació i es presentarà el llibre Poemas a fondo perdido de l’escriptor Pepe Gutiérrez. A les 10 de la nit a la plaça Maria Mercè Marçal hi haurà un ball folk amb el grup Sol i Serena. Tot el dia a la plaça Marcer es preveu que hi hagi parades de venda de llibres i roses. El dissabte al matí tindrà lloc el concurs de pintura ràpida, dedicat enguany al llegat dels indianos. Les bases es poden trobar a l’Ajuntament i a la biblioteca. A les 12 del migdia la plaça Maria Mercè Marçal hi haurà un espectacle infantil. A la tarda, sobre el Local, s’ha convocat una festa Hip-Hop. Diumenge 25 d’abril, que és el dia internacional de la dansa, de 10.30 a 11.15 s’impartiran classes públiques de dansa clàssica, sevillanes, funky, capoeira, salsa i ritmes llatins. A la tarda, a la plaça Maria Mercè Marçal hi haurà una exhibició de tallers de dansa. Tot plegat organitzat per l’Ajuntament.