Busquen mascota per a les biblioteques

Cultura
Les biblioteques del municipi organitzen un concurs per a la creació d’una mascota

Una mascota animarà a llegir i a visitar les biblioteques del municipi. Per aconseguir-la, s’ha convocat un concurs de disseny de mascotes, reals o fantàstiques, que reflecteixin el món de les biblioteques i convidin a la lectura, especialment als infants. Les persones que vulguin participar en el concurs hauran de presentar els seus dissenys de mascota en tres situacions diferents: llegint, davant d’un ordinador i escoltant música amb auriculars. Les tècniques que es podran utilitzar per crear-la seran lliures. Les obres seran concebudes per ser reproduïdes en una sola tinta, en color i en volum. El premi serà de 600 euros i el termini de presentació s’acabarà el dia 30 de juny a les 20.30 h. Podeu consultar les bases completes a la bilioteca.