Baixen totes les rieres i cau un pi

Medi natural
El temporal ha estat intens.

Les tres rieres que conflueixen en la de Ribes (Vilafranca, Begues i Jafre) han baixat ben plenes a partir de migdia. A la Costeta es podia veure l’aiguabarreig de terres roges procedents de Begues amb les sorres més groguenques que arribaven de l’Alt Penedès, un curiós espectacle cromàtic. La rierada, provocada pel fort temporal, s’ha endut molta, molta porqueria acumulada. Cap al tard, força gent s’ha congregat prop de can Puig per veure l’espectacle. També hi havia força gent congregada aquest migdia a la plaça de l’Església per contemplar el pi que havia caigut al carrer des d’una finca particular. Tres camions de bombers i un munt de professionals amb espectaculars cascos de color groc han treballat durant hores per retirar-lo.