La policia local captura tres presumptes lladres

Societat
Els imputen el robatori d’una furgoneta i d’altres delictes.

La policia local de Ribes va detenir tres persones com a presumptes autors d’un robatori. Els fets van tenir lloc divendres dia 16. Una trucada anònima va alertar els municipals de la presència de vehicles que conduïen temeràriament prop de Sota-ribes. Els guàrdies van muntar un dispositiu de vigilància que va permetre localitzar una furgoneta robada feia dies. Quan els presumptes delinqüents van acostar-s’hi per deixar-hi les eines usades en un robatori comès a Canyelles va començar una persecució que va acabar amb tres detinguts. Segons informa la policia local en una nota de premsa emesa per l’Ajuntament, els detinguts podrien formar part d’una banda molt activa a la comarca.